Sztárok

Exkluzív! Az első fotó az Így jártam anyátokkal sztárjának ikreiről!

Neil Patrick Harris, Az így jártam anyátokkal Barney-ja és párja, David Burtka először mutatkozott nyilvánosan öt hónapos ikreivel.
Exkluzív! Az első fotó, az Így jártam anyátok sztárjának ikreiről!

Top10 szívtipró a képernyőről

A kis Harper Grace és Gideon Scott nyugodtan viselte, amikor két papájukkal és a dadusukkal először álltak a fotósok kereszttüzében. Neil próbálta átverni a sajtót és a rajongóit is. Azt ugyanis sokan sejtették, hogy a színész idén nem fog elmenni az Oscarra, hanem inkább otthon, családjával tölti a vasárnap estét, de azt nem gondolták, hogy repülőre pattan és elutazik.
Még a Twitter-oldalára is ezt írta vasárnap este. „Örülök, hogy most végre a fotelból, a nappalimból nézhetem végig a díjátadót.”  Pedig kényelmes fotelról szó sem volt. Harris ekkor már a repülőtér felé tartott. Hogy hová utazott a kis család? A színész legújabb mozijának promóciós turnéjára indultak.

 
Neil a csomagokat cipelte, a gyerek David karjában voltak
Neil a csomagokat cipelte,
a gyerekek David karjában voltak
 
Az öt hónapos ikreket, béranya szülte
Az öt hónapos ikreket béranya szülte

A 37 éves Neil és 35 éves David tavaly októberben lettek szülők, amikor is egy béranya világra hozta az ikreket. Harris egyébként a közelmúltban úgy  nyilatkozott, nagyon szeretné, ha gyermekei jó játszópajtásai lennének Elton John kisfiának, Zacharynak. „Elton és a párja, David eljöttek hozzánk a napokban, és a gyerekeink nagyon jót játszottak együtt. Eldöntöttük, hogy hamarosan megismételjük” – mondta Neil egy interjúban.

David és az ikrek a dadussal
David és az ikrek a dadussal

A színészt és szerelmét sokan támadták, hogy meleg párként vállalnak gyermeket. Pedig Neil félősebb és óvatosabb szülő az átlagosnál. Nemrégiben a Twitteren osztotta meg rajongóival, hogy egy csúcsszuper és nagyon drága videó-babafigyelő rendszert vett, hogy ne csak hallja, hanem lássa is gyerekeit. „Nem akarom, hogy bármi bajuk essen és ne vegyem észre, csak mert épp ebédet főzök” – mondta.

A csalás Los Angeles-i otthona
A család Los Angeles-i otthona

 

A(z) “Melyik sorozat sztárjairól olvasnál?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Glee

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top