Sztárok

Való Világ CD? Szavazz! Kinek van a legjobb hangja? – videó!

Most, hogy Kasza Tibi és LL Junior vezetésével a villalakók VV-himnuszt írnak, arra gondoltunk, ideje megszavaztatni veletek: melyik játékosnak legyen lemeze, miután kijön a villából. Mert valakinek lesz, arra fogadni mernénk, ha az elmúlt szériákat nézzük...
Való Világ CD? Szavazz kinek van a legjobb hangja - videó!

VV Anikó, a törtető. Minden híres pasira rámászik

Nagy Alekosz: Mindig, minden körülmények között?!
Természetesen a villa okostojásával, a nőket folyton kritizáló, de ölelésükre annyira vágyó Nagy Alekosszal indítunk. A férfi számára nem ismeretlen terület a zene. Sőt azt kell, hogy mondjuk, egy kis gyakorlással még valamelyik tehetségkutató legjobb 200 versenyzője között is el tudjuk képzelni. A villa hölgyeihez (át)írt dalocskája inkább szórakoztató, mintsem romantikus, de legalább valakin lehet röhögni, ha már szórakoztató műsorról beszélünk.
Ha Alekoszt felkarolják és kiadják a lemezét, mi a mulatós-diszkó vagy lakodalmas-udvarlós műfajban tudnánk elképzelni. Két szám között pedig frappáns beszólásaival szórakoztathatná a hallgatókat. Az album címe természetesen: Mindig, minden körülmények között!

Rácz Béla: Megnyerem ezt a játékot
VV Béci nagyon is tudatosan készült a villaéletre. Ő bizony nemcsak a főnyereményre hajt, ahogy azt folyton hangoztatja, hanem a hírnévre is. Béla úr már régóta szeretne betörni a zeneiparba. Igazi amatőr rapper ő, ami eddig nemhogy pénzt, de még egy Fonogram-díjat sem hozott a konyhára. Na de ami késik, nem múlik. Béci két héttel a beköltözés előtt – nahát, hogy megérezte, hogy bekerül a műsorba – írta a Sors című dalát, Young G művésznéven. Ennek jelentését egyébként még nem tudtuk megfejteni. De hogy pozitívat is írjunk, azt gondoljuk, hogy magyar viszonylatban teljesen rendben van ez a kis nóta. Akkora sláger simán lehetne, mint Flour Tomi: Mizu című szerzeménye!

Gombár Gábor: Jól vagyok „light”
Mi annyival jobban szeretjük Éliás Jr-tól hallgatni a Jól vagyok című dalt, na de van nekünk egy szíveket mutogató szépfiúnk VV Gombi személyében, aki éjjel-nappal ezt énekelte a villában. A szombaton kiesett fiú még duettezett is az X-Faktor egykori énektanárával a BeleValó című műsorban. Hiába imádkoztunk a tévé előtt, hogy a műsor szerkesztői lehúzzák Gombóc mikrofonját, csak sikerült végigadniuk a hamis fiatalembert. Éliás Jr. azonban igencsak jóindulatú volt és megelőlegezte a fiúnak, hogy akár lemeze is lehetne, persze minimum három hónapos szigorú énektanulás után. Mi inkább azt tanácsoljuk Gombinak az őszinteség jegyében, hogy a dalolást felejtse el, ő pedig nyisson fodrászszalont.

A(z) “Melyik Villalakó adjon ki CD-t?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Alekosz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top