Sztárok

Szandika átveri a nézőket?

Szandika napok óta izgalomban tartja a villalakókat és a nézőket, hogy kit visz majd párbajozni. De mi van, ha szándékos az egész viharkeltés?

Szandika átveri a nézőket?Mást sem hallottunk napokig, mint hogy Szandika azért szeretné magára rakatni a jeleket, hogy kivihesse a mindenki által gyűlölt Évát. Mindenki – beleértve a nézőkert is – készpénznek vette, hogy a szőke műnő a törtetővel mérkőzik majd a nézők kegyeiért. Szandika feje fölött még a büntetés lehetősége is lebegett, hiszen a műsor szabályai szerint nem mondhatná el előre, hogy kivel párbajozik. Talán ezért, talán a feszültség keltéséért, de Szandika aztán varázsütésszerűen elkezdte Béci nevét mondogatni, hogy inkább őt vinné ki. Persze mindenki rákapott a dologra, hiszen nagy szenzáció lenne, ha mégsem Évát választaná, hanem mondjuk Bécit, és még ki is ejtené… Ám valószínű, hogy mindez csak porhintés, botránykeltés, hogy Szandika átverje a nézőket, és ma valójában Évát hívja ki.

 

Szandika átveri a nézőket?

Szandika irigy

 

– Szerintem akkor is Bécit viszi ki – zárta rövidre Szanadika apja, szállásadója, Sanyi pedig nagy meglepetésre számít.

– Szandinál semmi sem olyan biztos – mondta sejtelmesen Sanyi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top