Sztárok

Már 5 szakítás a Való Világban

Egy hét alatt másodszorra szakított Szandika és szerelme, Gotti. A plasztikcica immár a sokadik villalakó, akinek baj van a kapcsolatával.

Már 5 szakítás a ValóVilágbanA BeleValó kamerái előtt Gotti – valószínűleg heccből – megkérte Szandika kezét, de mielőtt a volt villalakó válaszolhatott volna, belépett Gotti exbarátnője, Aylin Black sztriptíztáncosnő. És az indulatok elszabadultak. „A szerkesztők előszedték valahonnan ezt a romlott nőszemélyt, akivel valaha volt egy másfél hónapos, komolytalan kapcsolatom. Ő elmondott mindenféle szemétnek, amivel sajnos bogarat ültetett Szandi fülébe. Az egész csak a lejáratásomra ment ki, arra, hogy elválasszanak attól, akit szeretek” – mesélte zaklatottan Gotti.

Szandika nem az első a VV4 történetében, akinek tönkremegy a kapcsolata. Zsuzsi pár hete már elköszönt Leonidásztól, és VV Anikónak is tönkrement a kapcsolata. A rossz kislány maga vallotta be, hogy tudja, kint hagyott kedvese nem vár rá.

Olivér is elhagyta Enikőt, igaz csak néhány óráig, a pár azóta  kibékült. De a hírek szerint gond van Éva és Ádám kapcsolatával is, a fiúnak nem tetszik Éva és Alekosz bimbódzó románca és az okostojás hódító hadjárata. 

Már 5 szakítás a ValóVilágban

 A VV4 szextitkai

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top