Sztárok

Óriási változások! Laci távozásával új játékos érkezhet a VV-be!

Fogják a fejüket a Való Világ 4 készítői, miután Laci teljesen váratlanul feladta a játékot. Úgy tudjuk, az is elképzelhető, hogy a közel a játék végéhez egy új lakót küldenek be a villába.
Új játékos érkezik a VV4-be?

Így távozott VV Laci a villából: „Ti voltatok a családom!”

Lőrincz László, a VV 4 dokija nem bírta tovább. Miután szívpanaszokkal kórházba szállították, Laci úgy döntött, feladja a játékot. Azután, hogy elhagyta a villát, nem haza, hanem ismét kórházba ment. Betegsége pszichés eredetű, és úgy tudjuk, a kommandós pszichológus szakember segítségét kérte a gyógyuláshoz. A férfi döntése, hogy feladja a játékot, ami a Való Világ történetében először fordul elő, nagyon meglepte a műsor készítőit. Még mi sem tudjuk, hogyan tovább” – tudtuk meg Dobsi Adrienntől, a műsor sajtófőnökétől, aki szerint nem lehetetlen, hogy egy új lakó költözzön a villába, de  erről döntés egyelőre nem született.

Új játékos érkezik a VV4-be?

A kérdés már csak az, hogy vajon mi állhat Laci rosszullétének hátterében? Az kiderült, hogy szervi baja nincs, ellenben valószínűleg súlyos lelki gondok emésztik, pánikszerű rohamok kínozzák. Vajon szerelmi életének sikertelen alakulása kínozza, vagy kint hagyott adósságait nem tudja megemészteni?! Sokan azt mondják, most tudatosult benne, hogy itt a két nagy esélyes a döntőben Béla és Alekosz. Lehet, hogy a férfinak sokkal nagyobb szüksége lett volna a főnyereményre, mint bárki másnak, csak ezt bent soha nem mondta? Esetleg a rengeteg felgyülemlett stressz miatt lett rosszul, hiszen profi sportmúltja ellenére a villában nem tudta levezetni a stresszt? Akárhogy is van, az RTL Klub nem engedi el a kezét. Mivel minden játékosnak jár pszichológus, Lacinak is, s a jövőben is bármikor járhat a szakemberhez a csatorna költségére. Természetesen mindenben segítünk Lacinak, orvost továbbra is biztosítunk számára” – tette hozzá Dobsi Adrienn.

Laci egykori villatársa, Olivér is teljesen megdöbbent a hír hallatán. „B*****s! Laci feladta… Ugyan Béláék »csapatát« erősítette, de nem így kellett volna befejeznie a játékot. Kíváncsi leszek, hogy eztán hogy alakulnak majd a dolgok” – írta ki Olivér a legnagyobb közösségi portálra.

Új játékos érkezik a VV4-be?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top