Sztárok

Stohl döbbenetes döntésének igazi oka

Stohl András meglepő vallomást tett tegnap a Fókuszban: lemondta a Való Világ 4 műsorvezetését.

Stohl döbbenetes döntésének igazi okaStohl András az X-Faktor és a Csillag születik után újabb szuperprodukciót utasított vissza. Az RTL Klub nagy bajban lévő sztárja tegnap este a Fókuszban jelentette be, hogy visszalép a VV4 műsorvezetői székéből.

– Arra a döntésre jutottam, hogy amíg ez az ügy le nem zárul, semmiféle tévés szereplést nem vállalok. Ebben a lelkiállapotban nem tudom ezt tovább csinálni – mondta a színész a Fókuszban.  

A színész döntésének hátterében könnyen lehet, hogy új, harmadik ügyvédje, dr. Ruttner György tanácsa áll. A jogi védő ugyanis épp a napokban mondta el, hogy arra akarja építeni Stohl védelmét a közeljövőben, hogy a színész-műsorvezető megbánta tettét. Márpedig ezt roppant nehéz bebizonyítani úgy, hogy Stohl esténként tévénézők milliói előtt jópofizik.  

– Sajnos a bírósággal nem sikerült elhitetni, hogy az ügyfelemet mennyire megrendítette az eset. Márpedig az elbírálásnál ez roppant fontos tényező. Most, hogy átvettem az ügyet, erre fogok leginkább koncentrálni, hiszen már személyesen látom, hogy védencem mélységesen megbánta tettét.
Ruttner azt is kihangsúlyozta, hogy komoly probléma volt az is, hogy szerinte Stohlt valamiféle elrettentő példaként kezelték. – Fel kell hívni a bíróság figyelmét arra, hogy ne statuáljon példát Stohl Andrással, kezeljék úgy, mint bárki mást. Minden korábbi, hasonló ügyemben ugyanez a bíróság enyhébb büntetéseket hozott – magyarázta az ügyvéd korábban. 

Stohl döbbenetes döntésének igazi oka

Stohl ügyvédei kitálalnak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top