Sztárok

Az igazság Gregor Berni testéről

Gregor Bernit hazánk egyik legszebb, legjobb alakú nőjének tartják. De vajon mi a tökéletes alakjának a titka? Most elárulta...

Gregor Berni testének elképesztő titkaGregor Berni, a férfifaló. A fekete hajú démon. A bomba nő. Ilyen és ehhez hasonló, olykor butácska jelzőkkel illették a lapok a színésznőt az utóbbi időben. Amellett, hogy Bernadett viharos magánélete is olykor címlapra kívánkozik, külseje az, ami miatt folyamatosan az érdeklődés középpontjába kerül. Hiszen szép nő, akinek botlásain, szerelmein, gyereknevelési szokásain lehet csámcsogni.

Több helyütt leírták már azt is, hogy Gregor biztos tucadszor megműttette magát, ezért néz ki ilyen fantasztikusan. A színésznő maga egy orrplasztikát ismert be, állítólag mellnagyobbításáról soha nem beszélt, de abban a témában sem szólalt meg, hogy ha egyáltalán volt is neki implantátuma, azt második fia születése után kivetette.

Most azonban kiderült, hogy mi igaz a Gregor teste körüli pletykákból. Kiderült, hogy a színésznő egy első hallásra talán bizarrnak tűnő módszerrel fogy és tartja karban magát: árammal ütik…

Gregor az úgynevezett speedfitnesz elkötelezett híve, amelynek lényege, hogy egy speciális gép segítségével kis erősségű váltóárammal feszítik meg az izmokat. Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok.
– Kétgyerekes dolgozó anyukaként rendkívül kevés időm jut a testmozgásra, ezért számomra ez az ideális megoldás. Heti kétszer járok húszperces tréningre és nem kell négy órát eltöltenem a konditeremben – mondta el Gregor.

Gregor Berni testének elképesztő titka

Rejtély Gregor és Magyar Attila körül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top