Sztárok

Rejtély Gregor és Magyar Attila körül

Az egyik napilap értesülései szerint válságba jutott Gregor Bernadett és Magyar Attila kapcsolata. De vajon mi vezetett idáig? Egyáltalán nem lehetséges, hogy Berni valójában belemenekült ebbe a kapcsolatba?

Rejtély Gregor és Magyar Attila körülEgyre több a rejtély Gregor Bernadett és Magyar Attila kapcsolata körül. A két színész állítólag elhidegült egymástól, s már csak idő kérdése, hogy bevallják, szakítottak.

A pár kapcsolata hatalmas szerelemként indult, két házasságot rúgtak fel az érzések miatt, amelyeknek képtelen voltak parancsolni. Szinte szerelmük hajnalán támadások kereszttüzébe kerültek, ám úgy tűnt, derekasan állják a sarat. Pedig bizonyára nem lehetett könnyű feldolgozni, hogy pár hete voltak még csupán együtt, amikor a Fábry-showban szado-mazot kedvelő prostiként állították be a kétgyermekes színésznőt. Elmenekültek volna ők a világ szeme elől, ha tehették volna… De nem tehették, hiszen mindkettejüknek vannak kötelezettségeik, számláik, hitelek, amiket fizetni kell, nem utazhattak el hónapokra felejteni, csak a szerelemnek élni. Különösen Gregor, aki még volt férje albérletét is kifizette.

Egészen biztos, hogy a rengeteg támadás, stressz sem  tett jót a kapcsolatuknak, hogy sokan felelősségre vonták őket, s különböző internetes fórumokon még olyanokkal is megvádolták a párt, hogy biztosan csak azért vannak együtt, hogy közös színdarabjukat népszerűsítsék. 

Ugyanakkor az is igaz, hogy a kapcsolat hozzásegítette Bernit ahhoz, hogy kilépjen egy rosszul működő házasságból. Hiszen férjével „se veled, se nélküled” kapcsolatban éltek, házasságukat egy vetélés, megcsalás és anyagi gondok is nehezítették. Ki tudja, talán Bernadett magától soha nem hagyta volna el a férjét, ha nincs ez a mindent elsöprő érzés, s ezért mindenképpen hálás lehetnek ennek a szerelemnek, bárhogy alakuljon is… 

Rejtély Gregor és Magyar Attila körül

Megzsarolták Magyar Attilát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top