Sztárok

50 milliós meglepetés a Bukszádban!

Okoztál már magadnak kellemes meglepetést azzal, hogy a nadrágzsebben, táska mélyén vagy a pénztárca egy ritkán használt zugában aranytartalékra leltél? Ugye, milyen jól esik magadra költeni a talált összeget? Hiszen egy új rúzs vagy körömlakk mindig jól jön! És játszottál már el valaha azzal a gondolattal, mit tennél, ha egy ezres vagy egy kétezres helyett egy jótündérnek köszönhetően milliókat találnál?

Ki tudja, talán hamarosan már konkrét ötletekkel is készülnöd kell, és ehhez nincs is szükség varázslatra! Az új Buksza sorsjegysorozat ugyanis igazi meglepetéseket, valódi álomnyereményeket rejt!

A ránézésre klasszikus tárcának tűnő Bukszában 5 különböző bankjegy lapul. Minden bankjegyen két játék található, összesen tehát tíz alkalommal teheted próbára a szerencsédet! És hogy mitől igazán izgalmas a játék? Attól, hogy akár mind a tízzel is nyerhetsz egyszerre!

Mennyit nyerhetsz a Bukszával?

50 milliós meglepetés a Bukszádban!

Nos, ez csak a szerencséden múlik, de az biztos, hogy egyik Buksza 50 millió forintos rekordnyereményt rejt! További hárommal 5 millió forintra tehetsz szert, de még a legkisebb, ezer forintos nyereményből is meglepheted magad valamilyen aprósággal!

És hogy mit tegyél a hirtelen jött nyereménnyel?

A döntés valóban nem egyszerű: lehet egy jól megérdemelt wellness kényeztetés, a ruhatár felfrissítése, egy rég áhított kalandos utazás, esetleg egy romantikus kiruccanás a kedvessel Velencébe, vagy egy Disneyland-i látogatás a családdal… 50 millióból akár az összes programot megvalósíthatod! Adj hát egy esélyt az óriási nyereménynek, és álmodozz addig is kedvedre!

A részletekről érdeklődj a lottózókban, vagy teszteld a próbajátékot a www.szerencsejatek.hu oldalon!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top