Sztárok

Alekosz mindenkit átvert

Támadják a görög hőst. Az emberek szerint Alekosz szerepet játszott, de az igazi énje a műsor vége felé már nagyon megmutatkozott. A nézők azt mondják, a férfi mindenkit átvert!

Alekosz mindenkit átvert

Alekosz mindenkit átvert

 Bódi Sylvi öltözteti VV Anikót

Mint azt már korábban megírtuk, mindössze egy napig járt együtt Veronika és Alekosz. A VV-győztes ugyanis már a vasárnap éjszakát sem töltötte együtt a lánnyal, egyszerűen hazazavarta, míg ő a VV stábjával bulizott egész éjjel. Hétfőn már úgy nyilatkoztak, hogy köszönik a kérdést, de ők nem járnak, csak nyaralni mennek majd együtt, és ennyi. Sokak szerint Alekosz jól döntött, hogy távol tartja magát a plasztikázott lánytól, mert ő azonnal lecsapna a nyereménypénzre, míg mások úgy vélik, Alekosz az, aki mindenkit átvert. „Jobban tenné Veronika, ha arra az egy hétre bezáratná magát az éléskamrába, mint hogy a göröggel útra kelni. Van Alekosznak egy olyan nézése, amibe annyi rosszindulat, utálat, lenézés, megvetés sűrűsödik, hogy nincs az a pénz, álomutazás, luxushotel, amiért csak egyszer, testközelből elviselném. Ez a vizesnyolcas megveti a nőket. Mindet. Addig kellenek neki, míg tirádákat zenghet, meg elkápráztathatja őket. Más pénzéből. Azt hiszi, minden nő olyan, mint a mamája. Az is bohócot csinált magából. Jó kis család. Ide egy meny!” – olvasható az egyik fórumozó hozzászólása az interneten. Alekoszt egyébként többen támadták, mióta véget ért a műsor. Sokan a mértéktelen pálinkaimádatát nehezményezték, mások szerint a férfi egyszerűen impotens.

A(z) “Fogod nézni a Való Világ 5. szériáját?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, mert nem érdekel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top