Sztárok

Détár Enikő összeomlásának igazi oka

A hírek szerint újra pszichiátrián kezelik Détár Enikőt. A színésznő-műsorvezető állítólag igen rossz állapotba került. Megtaláltuk a színésznő egy korábbi interjúját, ami a pszichológus szerint nem más, mint segélykiáltás.

Détár Enikő összeomlásának igazi okaDétár Enikő a Blikk információi szerint egy vidéki pszichiátrián fekszik, a férje vitte be, mert rosszul lett. Enikő állítólag attól borult ki, hogy munkahelye elvesztése óriási traumaként hatott rá, ahogyan az is, hogy édesanyja súlyos beteg. Mindezek biztosan hozzájárultak ahhoz, hogy a sztár nem érzi jól magát, de a szakember szerint egy korábbi, Szili Nórának adott interjúból is egyértelműen kiderül, hogy Enikő újabb válsága nem a hirtelen jött stresszel magyarázható, sokkal mélyebben van a probléma gyökere. Az interjúból egy önbizalomhiánnyal küszködő nő képe bontakozott ki. Enikő ebben a nagyon is őszinte interjúban elmondta, hogy mit is érez, mit gondol magáról.

– Én folyamatosan, állandóan szorongok – mondta el Détár Enikő, majd hozzátette, hogy tulajdonképpen nőként sem tartja túl sokra magát…

– Tudom, hogyan nézek ki smink nélkül. Mint egy nemtelen erdei manó… – mondta szomorúan. Felkerestünk egy pszichológust, aki szerint Enikő mondata énképzavarra utalhat.

– Az énkép a személy önmagáról kialakított állandósult mentális képe, ami olyan dolgokat foglal magába, amelyek a külső szemlélő számára hozzáférhetőek. Az énkép egyeseknél sérülhet, aminek lényege, hogy az illető nem reálisan látja magát, és ez komoly frusztrációt okoz benne. Ebben az esetben adott egy nagyon csinos, feltűnő jelenségű nő, aki erdei manónak nevezi magát egy interjúban… Sérült éntudatra, öntudatra utalnak ezek a mondatok – mondta el a szakember. 

Détár Enikő összeomlásának igazi oka

Détár Enikőt nagy csapás érte

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top