Sztárok

Damu-per: rokonok és rendőrök a tárgyalóteremben

Orvos szakértők, rendőrök, egy ráckevei hotel recepciósa és Damu Roland édesapjának meghallgatásával folyt tovább július 19-én kedden, a Damu kontra Palácsik-per.

Damu-per: rokonok és rendőrök a tárgyalóterembenA tanúkat ezúttal is hallgatásra ösztönözte a bírónő, annyi azonban kiszivárgott a folyosókra, hogy a zsarukat a védelem idézte be. Egyikőjük Tímea lakására ment az ominózus éjszakán, a másik a jelentést írta alá, míg a harmadik Tímea kihallgatását végezte az állítólagos nemi erőszak után. Arra a kérdésre azonban, hogy valóban azt írta-e a jelentésben, hogy Tímea jókedvű volt, mindössze elmosolyodott és azt válaszolta, erről nem kíván beszélni. Amikor a rendőrök a liftbe szálltak, egyikőjük azt mondta: Azt kérdezték, fenntartom-e?…
Damu nagynénje a tárgyalás után újságírónknak azt mondta, lesz majd mondanivalójuk, de még nem most. „Nem vagyunk jól, az öcsém is betegeskedik” – mutatott a színész édesapjára, akiről köztudott, hogy cukorbeteg. Majd hozzátette: épp azon viccelődtek, hogy „megtépje-e a nőt”, ha kijön, de nem akarnak balhét. Ítélet ezúttal sem született, a tárgyalást augusztus végére elnapolták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top