Sztárok

Íme Gubás Gabi gyönyörű kislánya – fotó

Gubás Gabi egész családja ellátogatott a Reggeli stúdiójába. Ez volt a színésznő másfél hónapos kislányának, Annának az első tévés szereplése.

Íme Gubás Gabi gyönyörű kislánya - fotó

 Még több sztárhír, itt!

Mivel Gabriella férje természetgyógyász, rengeteget segített feleségének a várandósság alatt tanácsaival. Sokat beszéltek arról, mit ehet bátran Gabi, mi az, amit inkább kerülnie kell, és milyen tápanyagokat vigyen be a szervezetébe, hogy a baba és ő is teljesen egészséges maradjon. A férj egyébként bent volt a szülőszobában Anna érkezésekor. „Tizenkét órát vajúdtam a babával, de nem tágultam ki eléggé, így Anna császármetszéssel született. De minden rendben volt” – mondta a színésznő, aki azt mondta, fájdalmakkal teli volt a tizenkét óra, de a baba érkezésével járó boldogság mindent felül múlt. „Anna nagyon nyugodt, mosolygós baba. Csak akkor „hangoskodik”, ha éhes. Ő hiányzott már a családba, így kerek egész minden” – mesélte boldogan a kismama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top