Sztárok

Durván üzenget egymásnak az RTL két sztárja

A villában még puszibarátnők volt VV Anikó és Zsófika. És alig várták, hogy ez az őszinte, önzetlen igaz barátság idekint is folytatódjon. Aztán jött egy pasi, aki mindkettőjükkel kavart. És azóta is az újságokon keresztül üzenget egymásnak a két nő.

Durván üzeneget egymásnak az RTL két sztárjaKezdetben Zsófika kavart Istenes Bencével, de a fiú egy bulin Anikóval kezdett csókolózni. Zsófika persze dühöngött, mert neki kellett volna a szöszke RTL-es fiatal műsorvezető fiú. Így a Rágógumi című sláger tehetséges előadója az újságokon keresztül üzenet Anikónak, aki elvette a „pasiját”. „Én kiálltam érte, de ő hátba szúrt. Mesélték a közös ismerőseink, hogy együtt vannak. Engem nem zavar. Az ő dolga, hogy kivel jár. Remélem, hogy megtalálták mindketten egymásban az igazit. Sok boldogságot kívánok nekik” – mondta pár hete Zsófika, ám a lány cinikus üzenetét Anikó sem hagyta szó nélkül, ő egy hetilapon keresztül üzenet vissza. „Mi soha nem voltunk barátnők. Ha azok lettünk volna, akkor a problémáit velem beszéli meg, nem pedig a médiának mondja el. Amikor elolvastam a lapokban, hogy ő mit is gondol, azonnal felhívtam és megpróbáltam beszélni vele. Ő erre nem volt hajlandó… Igen lassan mindenki elfelejt minket, és Zsófi csak ezzel a sztorival tud címlapon maradni...” – bölcselkedett Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top