Sztárok

Keresztes fel akart mondani az X-Faktorban

Nem voltak könnyű helyzetben az X-Faktor mentorai, amikor arról kellett dönteniük, hogy melyik 24 produkció jusson be a Mentorházba. Keresztes egyszer meg is jegyezte, hogy felmond, ha Kocsis Tibort "kiszavazzák" társai. Most azonban már az a kérdés, hogy ki jut be a döntőbe. Szavazd meg, te kit látnál szívesen az X-Faktor élő adásában, és ki az, akinek szerinted távoznia kellene a Mentorházból.

A 25 év felettiek
Erről a kategóriáról ódákat lehetne zengeni. Itt van Borzné, aki minket erősen Wolf Katira emlékeztet. De ebben a kategóriában van az egykori biztonsági őr Tarány Tamás is. Igazából kezdjük azt gondolni, hogy érdemes lenne egy „Security Show”-t tartani, mert Tarány Tomi és Tabáni István után úgy gondoljuk, hogy az erő bennük van. De a 25+ kategóriában van Kocsis Tibor is, akin Feró és Keresztes alaposan összekapott. Feró azt kifogásolta, hogy Tibor a magas hangoknál elemelte a mikrofont a szájától, és kijelentette: nem tetszett neki a produkció. Ildikó teljesen felháborodott, a szócsata túlnőtt Maleken és Gesztin, végül Keresztes kijelentette: „Felmondok, elmegyek, de viszem magammal a Kocsist is!”
Szerinted kik jussanak be az élő adásba?

A(z) “Melyik 25 év feletti énekes jusson be a döntőbe?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Kocsis Tibor

 

A lányok csapata
Ma reggel azt kérdeztük tőletek, hogy jól döntöttek-e a mentorok, amikor a tavalyi nagy visszatérőket – Németh Katicát és Mazsit – nem juttatták be a legjobb 24 közé. Többségében arra szavaztatok, hogy csak Muri Enikő elég tehetséges ahhoz, hogy továbbra is versenyben maradjon, de sokak szerint Katicának is lett volna helye a Mentorházban. Azonban a lányok csapatába csak hat lány jutott be, közülük pedig csak hárman vehetnek részt a döntőben. Szerinted ki lehet az esélyes? A mindössze 16 éves, de annál tehetségesebb Kováts Vera? A szerintünk legnagyobb esélyes Muri Enikő? Esetleg Bagosi Alexa, aki 16 évesen lett anyuka?

A(z) “Melyik 3 lány jusson az X-Faktor döntőjébe?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Muri Enikő

 

A fiúk csapata
Drámában nem volt hiány a fiúk csapatában sem. Az érzékeny lelkű Barna Gergő pánikrohamot kapott az előadása után, ami egyébként hibátlan volt, ő azonban nem bírta a nyomást. A gitáros Baricz Gergő is továbbjutott, mégis sírva fakadt a színfalak mögött, mert legjobb barátját hazaküldte a zsűri.  A hat mentorházas fiúból te kit küldenél tovább az élő adásokba?

A(z) “Melyik 3 fiú jusson az X-Faktor döntőjébe?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Barna Gergő


A csapatok

Amíg az angol X-Faktorban évről évre tarolnak a csapatok, addig Magyarországon az „együtteseknek” van a legnehezebb dolguk a tehetségkutatóban. Idén valamivel erősebbnek tűnik a mezőny. A csapatok között vannak a hullámvasúton ülő Hajdu ikrek, a szerelmespár: Angler Balázs és Simon Boglárka, a Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka alkotta duó, Csótó Szilvia és a Berta Kitti, a Rocktenors, valamint a frissen alakult trió, az Apollo 23, akikért már most rajongnak a tinilányok. Te melyik bandát látnád szívesen a döntőben?

A(z) “Melyik 3 banda jusson be az X-Faktor döntőjébe?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Rocktenors


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top