Sztárok

Élő adásban alázta Ördög Nóra Sebestyén Balázst

A tévéképernyőn keresztül üzengetett egymásnak a két műsorvezető. Nóra az X-Faktorban többször is Balázs termetén élcelődött, a visszavágó azonban nem maradt el – írja a Blikk.

Élő adásban alázta Ördög Nóri Sebestyén Balázst

Elindult a TOP100 Magyar Férfi szavazás! Szavazz, te is a kedvencedre, itt!

Ördög Nóra többször is beszólt egykori műsorvezetőtársának a szombati X-Faktor élő show-jában, mondván, most, hogy egyedül vezeti a tehetségkutatót, bátran hordhat akár 14 centiméteres lábbelit is. „Ez a baráti csipkelődés a tavalyi zrikálások folytatása volt, hiszen akkor is mindenki a magasságunkkal foglalkozott” – nyilatkozta a 173 centiméter magas Nóra a bulvárlapnak. Balázs rögtön reagált a cikizésre, ám már a Való Világ összefoglalójában vágott vissza. „Láttam Nórikám a magassarkúdat. Ha egyszer öngyilkosságot akarnék elkövetni, akkor arról a cipőről ugranék le” – jegyezte meg. „Ezért még számolunk, ha találkozunk” – tette hozzá sokat sejtetően a 173 centis Balázs. A két műsorvezető közötti éles szócsatára nem most volt először példa, a tehetségkutató műsor előző szériájában is már többször „kóstolgatták” egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top