Sztárok

Dzsudzsák szakított Zimány Lindával

Tíz hónap után véget ért a szerelem. Nemrég még Moszkvában kerestek maguknak lakást, ám mára már zátonyra futott a modell és a focista kapcsolata – írja a Blikk.

Dzsudzsák szakított Zimány LindávalAz orosz Anzsi Mahacskala labdarúgója, valamint a modell útjai különváltak. „A szerelem akkora, hogy akár a Holdra is utánamennék” – jelentette ki nemrégiben Zimány Linda, amikor kiderült, hogy kedvese az orosz bajnokságban folytatja karrierjét. Ám úgy tűnik, ez a lelkesedés már a múlté. A modell – aki párja kedvéért még plasztikáztatta is magát – ugyan sajtóreferensén keresztül tagadta, hogy szakított volna a válogatott focistával, aki az orosz klubban évi 800 milliót keres, viszont feltűnő, hogy az egyik közösségi oldalon az elmúlt napokban több támogató jellegű hozzászólást kapott. A focista ismeretségi köréből viszont többen megerősítették a bulvárlap információit. „Balázs a finnek elleni Európa-bajnoki selejtező után Moszkvába utazott, Linda viszont itthon maradt. Ez több mint jelzésértékű” – jegyezték meg. Ráadásul Dzsudzsák nemcsak a magánéleti válsága miatt van rossz passzban, a pályán sincs most jó szériája: sokáig nem játszhatott a kulcscsonttörése miatt, a válogatottal pedig nem jutott ki az Eb-re.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top