Sztárok

Zaklatják Stohlt

"Stohl András viccelődik, s remekül érzi magát a börtönben" – mondta a Blikknek Stohl egyik volt rabtársa, akit feltételesen szabadon engedtek. A hírek szerint Stohl könnyen viseli a börtönt. Egyvalaki azonban zaklatja.

Zaklatják Stohlt „Bucit mindenki kedveli, még az is, aki korábban csupán a műsorokból ismerve utálta. Miután bekerülünk, egy bizottság dönt, mit dolgozhatunk: iskolai végzettség, egészségi és fizikai állapot alapján. Stohl a főiskolájával elitebb munkát is kaphatott volna, de a raktárba sorolták be, anyagmozgatónak. Mintha közönséges segédmunkás lett volna odakinn. Nehéz fizikai munkát végez, de jól  bírja, hetente háromszor még a konditeremben is rágyúr. Sokat viccelődik, igazi komikusa lett a börtönnek, mindenki szereti. Mivel már dolgozik, naponta fürödhet is” – mondta a Blikknek a mostanában szabadult egykori rab.

Ruttner György, a színész ügyvédje szerint Stohl úgy fogja fel, mintha a „katonaidejét” töltené. Stohl András bevonulásakor, egyszemélyes zárkában elkezdte szálanként csökkenteni napi cigarettaadagját, de terve ellenére nem sikerül a leszokás, mert sokszor szeretetből megkínálják. Az ügyvéd elárulta azt is, hogy a korábban napilapokban feltűnt önjelölt zarándok könyvét Stohl visszaküldte vele. „Minden módon ügyfelem közelébe férkőzik, személyesen is bement hozzá. Most egy könyvet küldött Stohl Andrásnak, aki nem állt vele szóba. Ügyfelem felkért, adjam vissza a fura »lelkész« ajándékát, és szólítsam fel írásban: ne zaklassa” – mondta Ruttner.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top