Sztárok

Új tévécsatorna arca lesz Stohl

Az RTL valószínűleg az új, kettes csatornájánál szán szerepet a márciusban szabaduló műsorvezetőnek. Szakmailag és anyagilag is kiemelkedő ajánlattal akarják meghálálni Stohl András korábbi szolgálatait – értesült a Bors.

Új tévécsatorna arca lesz StohlAz RTL Klub számít a márciusban szabaduló Stohl Andrásra, aki a hírek szerint könnyedén viseli a börtönbüntetését, ráadásul felbukkanása egybeesik azzal, hogy jövőre, valószínűleg RTL2 néven új csatorna indul, amelyet majd fel kell lendíteni.

Ennek egyik eszköze egy nézőcsalogató nagy, zenés-táncos show lehet, amelyhez neves műsorvezetőre is szükség van. Elképzelhető, hogy a korábban sikeres Szombat esti lázt hozzák vissza – tudta meg a bulvárlap –, s kézenfekvő, hogy ide tér majd vissza Stohl. A csatorna ugyanis ezzel a gesztussal egyrészt megbecsülését kívánja kifejezni a színész-műsorvezető felé, másrészt abban bíznak, hogy a szerepeltetése segíti majd az új csatornát az indulásban, hiszen a börtönhónapok miatt még inkább kíváncsi lesz rá a közönség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top