Sztárok

Ezért esett ki Tarány Tamás

Tönkretette a hangját a próbán az x-faktoros, aki megérezte, hogy párbajozni fog – írja a Bors.
Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Nem csak a mentorok és a közönség szavazatain múlott, hogy Tarány Tamás esett ki az X-Faktor szombati élő show-jában. A bulvárlap értesülései szerint a biztonsági őrből lett énekes – akivel a tehetségkutató miatt szakított a menyasszonya – az aznapi próba során annyira túlerőltette a hangszálait a párbajdalra gyakorolva, hogy utána órákig nem volt képes énekelni. Ettől pánikba esett, ami rányomta a bélyegét a megmérettetésre. Malek Miklós elmondása szerint mentoráltja képtelen visszafogni magát a próbák során. „Amikor énekel, akkor nincs fék, ami a csövön kifér. Csak teljes erőbedobással képes énekelni. Ez azonban nem mindig jó a torkának. Előfordult, hogy a próbák után aznapra már elfogyott az energiája” – indokolta, hogy miért is csuklott el az X-Faktor során több mint 15 kilót leadó tanítványának a hangja Cserháti Zsuzsa Egy elfelejtett dal című számának előadása közben.

A Blikk információi szerint egyébként Tarány a továbbiakban a fellépéseiből és a dalaiból szeretne megélni, nem tervezi, hogy újra visszatér az őrző-védő szakmába. Az énekes bízik abban, hogy az X-Faktor által szerzett ismertsége révén a jövőben a zenélésből tarthatja el magát és édesanyját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top