Sztárok

VV Fecó szeretője nagy kamu?

Lehetséges, hogy VV Fecó a legnagyobb taktikus a villában? Vagy már mi akarunk mindenben összeesküvés-elméleteket látni? Egy biztos: szinte elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a bulvárlapok még nem találták meg azt a nőt, akivel félrelépett a valóságshow-hős....

VV Fecó szeretője nagy kamu?VV Fecó már a kisfilmjében elsírta bánatát: azért akart bekerülni a játékba, hogy bebizonyítsa gyermekei anyjának, ő bizony hűséges, szerető társ. Állítólag az asszony azért adta ki az útját, mert a gyársoron Fecó összejött valakivel és lefeküdtek. Fecó szerint ez csak egyszer történt meg és elcsábult. Nyilatkozott már itt Angéla, a szomszéd, Fecó, a rokonok… de az egyszeri szeretőt senki nem találta. Hol van a titokzatos nő? Valóban létezik, és a család érdekében nem akar reflektorfénybe lépni? Létezik, hogy még nem találták meg az újságírók? Vagy pedig teljesen másról van szó?

 VV Fecó esküvői beszámolója, itt!

Mi van, ha VV Fecó a legnagyobb taktikus a Való Világ 5-ben? Mi van, ha nem is volt szerető? Lássuk be, sok néző szimpátiáját meg lehet nyerni a „becsületes, hűséges férj” és a „megbocsájtó asszony” történetével. Mi van, ha Fecó ezzel a taktikával indult a játékban? Szögezzük le, ha így is van, nem árt vele senkinek. Mindenesetre kíváncsiak várjuk, hogy most, az esküvő után vajon előkerül-e az egyszeri szerető, vagy soha nem derül ki, mi is az igazság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top