Sztárok

Veréstől fél Baricz Gergő családja

Rosszakaróiktól tartva a családfő nem merte egészen Budapestig elvezetni a kocsiját – írta a Bors.

Autóját féltette Baricz Gergő apjaTarány Tamás kiesésével rengetegen támadták a még versenyben maradó Baricz Gergőt, mondván, nincs neki joga a tehetségkutatóhoz, hiszen határon kívüli. A bántó kommentek nemcsak az X-Faktor ifjú énekesét, hanem a szüleit is nagyon megviselték.

Idősebb Baricz Gergely és felesége ennek ellenére úgy döntött, hogy a helyszínről fog szurkolni a fiuknak. Útjukat azonban Magyarországra érve megszakították, ugyanis annyira féltek a rosszakarók haragjától, hogy nem mertek a saját autójukkal a fővárosba érkezni. „Békéscsabán laknak rokonaink, csak odáig mertünk elmenni az autónkkal. Olyan sok támadás érte az utóbbi időben Gergőt, hogy ha a hargitai rendszámos autóval jövünk, még össze is törik” – vallotta be Gergő apja, aki a negatív visszhangok ellenére örül fia harmadik helyezésének. „Enikő és Tibor felkészültebbek voltak. A fiam meg jött, ahonnan jött. Nem járt sehova, de amit tudott, azt megmutatta” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top