Sztárok

Kinga hasonmásával szexelne VV Attila

Castingolni kezd Péter, hogy segítse villabeli barátját – írja a Blikk.

Kinga hasonmásával szexelne VV AttilaKéptelen tétlenül nézni barátja kudarcát VV Péter. A legutóbbi párbajon kiesett veterán úgy döntött, meglepi az eddig csak prostituáltakkal szexelő Attilát, mire kijön a villából, mivel beteljesült szerelem aligha lesz közte és Kinga között, hiába is teperte le legutóbb a lányt. Ezért Péter most arra vállalkozott, hogy egy Kingához hasonló lányt segít szerezni a villabeli cinkostársának. „Úgy döntöttem, castingolni fogom a Kinga-hasonmásokat. (…) A villában sokszor beszélgettünk arról, hogy – ha már Kingát nem is tudja megszerezni – legalább egy hasonló lánnyal szeretne összejönni” – jelentette ki VV Péter. A párbajvesztes szerint Attila már akkor is nagyon elégedett lesz, ha a jelentkezők nyomokban hasonlítanak Kingára. „Még az is lehet, hogy hisztipróbát csináltatok a csajokkal, hogy lássam, tudnak-e megfelelően durcázni” – tette hozzá Péter.

Azt azért nem nehéz észrevenni, hogy a történet kísértetiesen hasonlít arra, amikor VV Olivér a kiesése után kampányolni kezdett Alekosz mellett. Csajokat kezdett toborozni, aminek a vége egy saját műsor lett. Hogy VV Attila is kaphat-e egy nőkereső műsort nem tudni, de talán nem is ez lenne a számára leginkább ideális feladat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top