Sztárok

Hoppá! Hatalmas tartozást halmozott fel VV Attila

Ahogyan arról a Nők Lapja Cafe pár napja beszámolt, semmi nem várja kint VV Attilát, aki villába költözése előtt felmondta albérletét, így ingóságai egy hatalmas konténerben vannak. Most kiderült: még tartozásai is vannak.

Hoppá! Hatalmas tartozást halmozott fel VV AttilaHogy hol fog élni Attila, nem tudni. Megtakarítása ugyanis nincs, fővárosi albérletét felmondta, ismerősei minden holmiját elzárták egy konténerbe. Még a beszavazóshow előtt minden pénzét arra költötte, hogy kiegyenlítse felhalmozott hatalmas adósságait. „…Megtakarítása nincs, mert mindet elköltötte a beköltözése előtt arra, hogy kiegyenlítse az albérleti díját és a rendezze a felhalmozott adósságait” – mondta Attila már kiesett cimborája, Péter. Csakhogy korántsem biztos, hogy az összeférhetetlen fiú minden adósságát rendezte. Egyik éjszaka ugyanis meglepően nyilatkozott villatársainak. „Igazából én azt sem tudom, kik voltak a szomszédaim. Sok helyen laktam, de nem is köszöntem a többi lakónak… Egyébként már várom, hogy mikor jön egy olyan nézői SMS, hogy fizessem ki a rezsitartozásomat” – árulta el korábban Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top