Sztárok

Családjának nem kell Mary Zsuzsi pénze

A családtagok inkább lemondanak az elhunyt énekesnő vagyonáról, mintsem végigcsinálják a hagyatéki eljárást. Úgy tűnik, az annyira kuporgatott pénz végül az államra száll – írja a Blikk.

Családjának nem kell Mary Zsuzsi pénzeMary Zsuzsi és Klapka György közös gyermekei lemondanak a közel 400 ezer forintra rúgó anyai örökségükről, amelyet az énekesnő valószínűleg plasztikai műtétre gyűjtögetett. A hagyatéki procedúra miatt ugyanis a külföldön élő gyerekeknek is haza kellene utazniuk, a családtagok pedig nem szívesen teszik ki magukat annak, hogy ismét felzaklassa őket a tragédia. „A repülőjegy sokba kerül, a pici gyerekeiket is nehezen tudják otthon hagyni a legidősebb gyerekeink, így az egész még inkább megterhelő lenne (…) Túl fájó és számító lenne Zsuzsi örökségével bajlódni. Mindenki azt szeretné, végre nyugodjon békében. Sem a jogdíjai, sem a hagyaték nem számít a gyerekeknek, csak az, hogy nincs többé” – indokolta a lépésüket Klapka. Ha valamennyi családtag írásban lemond az öngyilkosságot elkövető énekesnő örökségéről, akkor a hagyaték az államé lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top