Sztárok

Totál kikészült VV Szandika

Csúnyán leharcolt állapotban távozott a villából a VV korábbi szériájának plasztikcicája. Ám Olivér sem panaszkodhatott, őt ugyancsak leamortizálta az egy hét villalét – írja a Bors.

Kikészült VV SzandikaAnnak ellenére, hogy csupán egy hétre költözött be Olivérrel, Gombival és Ildivel a luxusbörtönbe, Szandika sokkal megviseltebben jött ki, mint amikor játékosként volt bent, a VV4-ben. A plasztikcica nem titkolja, testileg-lelkileg alaposan kikészült az egyhetes villalét alatt. „Én azóta is a hatása alatt vagyok, az elmúlt 24 órában nagyon sokat sírtam. Átéltem az összes villalakó érzelmeit is” – árulta el Szandika, akinek beletört a bicskája Attila elcsábításába. A németországi erotikus show-val befutott exvillalakóhoz hasonlóan Olivér sem volt éppen a topon, amikor véget ért a vendégesedés. „Engem kicsinált ez az egy hét” – jelentette ki. A leharcolt állapotát azonban nem a kevés alvással és a túlzott mértékű italozással indokolja, elmondása szerint őt a folyamatos veszekedés borította ki, amitől már teljesen elszokott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top