Sztárok

Durvul a VV-finálé: Attilát alázzák a neten

Obszcén szavakkal és sértő kommentekkel bombázzák VV Attilát az interneten.

Egymásnak estek a VV rajongókFecó rajongói Attila facebookos oldalán indítottak támadást: „Attila, neked ma véget ér a játék”, „mennyetek a … Atti-rajongók”, írják ellentáboruk oldalára, néhányan pedig részletesebben is kifejtik a véleményüket.

Van, aki egyszerűen csak azt kívánja, éljen Attila kenyéren és vízen, mások a srác tetoválásáról felreppent pletykákat hozzák fel, mondván, hogy „A stílusod csak a hozzád hasonló egyéneknek tetszik, ami nem lenne baj, de az már igen, amikor saját magad ellen fordultál és ereid felvágtad! Ezt csak egy lelki sérült gyenge és komoly pszichés gondokkal küzdő ember teszi meg”. Saját rajongói oldalukon már nem érvelnek hosszan, inkább zabigyereknek nevezik, és abban bíznak, „győz a rossz ellen a jó”. Attila szavazóit láthatóan kezdi bosszantani a dolog, de sokkal inkább aggódnak azon, vajon mennyien tudnak pénzt áldozni közülük este az SMS-ekre a pénztárcát nem kímélő verás párbaj után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top