Sztárok

Máris vége a villaszerelmeknek?

Még csak fél nap telt el a villa kapuinak bezárása óta, de úgy tűnik, az ott szövődött románcok nem lesznek tartósak.

Máris vége a villaszerelmeknek?Kinga Csabának üzente távozása után, hogy férfiként néz rá, Csaba pedig a Belevaló utolsó adásában azt válaszolta, először is be szeretne rúgni a lánnyal, és beszélgetni egyet.

Dya és Fecó azt állították a műsorban, megbeszélték Dya vallomását, aki megpróbálja inkább magában elnyomni az érzéseket. Shadi, akivel a bizarr mozgású feketeségnek rövid kalandja volt a villán kívül, döbbenten nézi az eseményeket.

Seri és Attila állítólag továbbra is baráti szinten tartják a kapcsolatukat. „Lehet, hogy ha két héttel tovább maradunk bent, kialakult volna valami – de nem” – kommentálta a játékot nagy fölénnyel nyerő Attila kettőjük viszonyát.

Peti és Veronika szintén a Belevaló vasárnap esti műsorában kis híján hangos veszekedésbe bonyolódtak, úgy tűnik tehát, hogy nem fognak további vad románcokba bonyolódni. Viszont Veronika Cristofel kezét is lendületből lökdöste a combjáról a műsorban.

Attila azóta Kingával kapcsolatos terveire is kitért: „nagyon jól tudom, hogy nem vagyok az esete, nem erőltetném én már ezt a témát”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top