Sztárok

Erre költi a nyereményét Attila

Egy csapásra jóra fordult a villa összeférhetetlenjének az élete. Elmondása szerint készen áll a normális életre, a milliókkal pedig végre kilábalhat a csődből, és megoldódhat az eddig kilátástalan anyagi helyzete – írja a Blikk.

Erre költi a nyereményét AttilaA VV 5 győztesének a lehető legjobbkor hullott ölébe a körülbelül 50 milliós nyeremény. Még a villaléte előtt felmondta a budapesti albérletét, hogy minden pénzét az adósságainak a rendezésére fordíthassa, de még így is sok a hátraléka. Mintegy 1,2 millió forint elmaradása van még a csődbe ment cége után, és 800 ezer forintot tesznek ki az elmaradt közüzemi díjak és telefonszámlák. „Én csupán arra vágyom, hogy normális életet élhessek. És a lakás, a kocsi, a pénz most biztosítja számomra ezt. Vannak adósságaim, amelyeket minél előbb szeretnék rendezni, de ahogy azt már többször mondtam, bízom abban, hogy találok valakit, akivel ezt megoszthatom” – vallotta be a VV-győztes, akinek hét éve nem volt párkapcsolata. Mint mondta, a gyerekvállalásra még nincs felkészülve, viszont arra sem vágyik, hogy 33 évesen folyamatosan csajozzon. „Nyilván kihasználok egy-két kínálkozó alkalmat, de inkább azt szeretném, hogy minden reggel ugyanaz mellett ébredhessek fel” – jelentette ki Attila, aki annak is nagyon örül, hogy a VV alatt barátokat is szerzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top