Sztárok

Ezt nyerte Fecó a Való Világgal

A villa dumagépe ugyan nem vihette haza a fődíjat, viszont visszakapta azt, amire a leginkább vágyott. Újra egy családot alkothat kedvesével és két kisfiával – írja a Blikk.

Ezt nyerte Fecó a Való VilággalVV Fecó, mielőtt beköltözött volna a villába, már hosszú hónapok óta nem élt együtt párjával és közös gyermekeikkel, mivel egy félrelépés után Angéla kiadta az útját. Ám mivel ország-világ előtt bebizonyította hűségét, a kapcsolatukat pedig még egy szimbolikus házasságkötéssel is megerősítették a luxusbörtönben, immár minden akadály elhárult a családjához való hazatérés elől. Hétfőn már a villa dumagépe mehetett a két kisfiáért az óvodába, akik „Hurrá! Van apukánk!” felkiáltással fogadták. Fecó alig akarta elhinni, hogy visszatérhetett a családi fészekbe, s megkönnyezte a hazatérését. „Nem is tudtam, mit kezdeni a helyzettel, nagy zavaromban kopogtam a saját ajtómon, hogy Angéla beengedjen” – árulta el a villalét alatt alaposan lefogyott villalakó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top