Sztárok

Leleplezték Fridit?

Míg Vágó István idejében feszültségekkel volt tele a kvízműsor, addig Friderikusz lazább, poénokban dúskáló show-vá változtatta a vetélkedőt. A szokatlan jókedvre és Fridi poénjaira valószínűleg a technika is rátesz egy lapáttal – írja a Bors.

Leleplezték FriditA kíméletlen kérdéseiről ismert Friderikusz Sándor – aki már Sebestyén Balázzsal is összerúgta a port az RTL Klubnál – viccelődő játékmesteri arcát mutatta meg a napokban elstartolt Legyen Ön is milliomos! vetélkedő műsorvezetőjeként. Több nézőnek azonban szemet szúrt a szokatlan jókedv, feltűnt, hogy a felvételeken akkor is hahotázás hallatszik, amikor a nézők még csak el sem mosolyodnak. Egyesek szerint ez csupán azt bizonyítja, hogy a műsorban nevetőgéppel segítenek rá Fridi vicceire. „Valóban hallható a gépi hang, de ez minden valószínűség szerint csak megvastagítja a nevetést, amely bevett szokás a legtöbb ilyen jellegű műsorban” – nyilatkozta a bulvárlapnak egy neve elhallgatását kérő hangmérnök. A főszerkesztő azonban állítja, nincs lehetőségük digitális utómunkára. A Bors úgy tudja, hogy a régebbi, több feszültséggel teli adásokban egyáltalán nem használtak nevetőgépet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top