Sztárok

Napokig kell még ápolni Stohl kislányát

Az orvos szerint akár egy hétig is eltarthat a hólyaghurutból való felgyógyulás, a színész hároméves kislányánál ugyanis ezt diagnosztizálták. Alapos kezelés hiányában a betegség szövődményekkel is járhat – írja a Blikk.

Napokig kell még ápolni Stohl kislányátAkár a hét végéig is eltarthat, amíg Stohl András hároméves kislánya, Franciska teljesen felépül. A gyermeknél – akivel a szülei az egyik sárvári wellneshotelből rohantak kórházba – hólyaghurutra vagy felfázásra utaló tünetek jelentkeztek. A bulvárlap által megszólaltatott belgyógyász szerint a gyerekeknél sokkal komolyabban kell venni ezt a betegséget, mint a felnőtteknél, sőt a kezelést is – amely akár egy hétig is eltarthat – végig kell csinálni, nehogy szövődmények lépjenek fel. Az egy hete szabadult színész azonban mindenkit megnyugtatott, hogy a kislánya egyre jobb állapotban van. „Köszönjük az érdeklődést, Franciska már sokkal jobban van” – nyilatkozta Stohl, aki napokon belül visszatér a színpadra, mert elkezdődnek a próbák. A műsorvezető nemcsak a Nemzeti Színházban játszhat újra, hanem a Centrál Színházban is. Ráadásul már most alig lehet jegyet váltani azokra az előadásokra, amelyekben a börtönből való szabadulása után először játszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top