Sztárok

Hogyan? Milliókat kereshet VV Sehi

Milliókat tehet zsebre VV Sehi, ha bepereli a hibás implantátumokról őt nem tájékoztató klinikát. Legalábbis a lány állítása szerint őt nem értesítették – írja a Bors.

Hogyan? Milliókat keres VV SehiAhogyan arról tegnap beszámoltunk, Sehi tavaly nyáron érezte, hogy baj van a mellével. Begyulladtak a keblei, alig tudott mozogni. Felhívta az implantátumokat beültető orvost, aki azt mondta neki, hogy biztosan a napozást vitte túlzásba. „Szőke nő módjára el is hittem” – mondta Sehi a Borsnak, aki a villában is érezte a fájdalmat.

Kiesése után barátaitól értesül a PIP implantátumok veszélyeiről, és azonnal felhívta a klinikát, ahol megműtötték. „Ki kell cserélni a szilikonomat. Rettenetesen félek, mert nem gyerekjáték a műtét, de nincs más választásom… Felháborító, hogy Magyarországon nincs garancia rá, így a nyolcszázezret saját zsebemből kell fizetnem, ami nekem nagy összeg. Emellett pedig legalább egy hétig nem tudok majd fellépni járni, ami komoly kiesés” – mondta a Borsnak Sehi.

Ha Sehi perel, akkor komoly milliókat is kaphat. „Mindaz a kár, amit bizonyítani tud, hogy emiatt érte, érvényesíthető vagyoni kárként. Összeghatár nincsen, például a kimaradt fellépések által kiesett bevétel is ide sorolható. Nem vagyoni kártérítést is lehet kérni, ha például ez a dolog zavarja az ő szexuális életét. Összességében ezek többmilliós összegek szoktak lenni” – mondta a Borsnak dr. Ruttner György ügyvéd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top