Sztárok

VV Kinga mindent megmutatott

Még a bugyit is leimádkozta róla Nánási Pál a Playboy-fotózáson. Az egykori villalakó, aki egy hónap alatt szabadult meg a pluszkilóktól, tökéletesen elégedett a felvételekkel – írja a Bors.
Fotó: Playboy
Fotó: Playboy

Elkészült VV Kinga szexi fotósorozata, amellyel régi álma vált valóra. A VV cselszövője egy hónap alatt hozta formába magát: kétnaponta járt edzésre, testkezelésre, valamint diétázott is. A fotózáson azonban földbe gyökerezett a lába, amikor meghallotta a férfimagazin fotósának az utasításait. „A sminkesnél mindössze egy fürdőköpeny és egy tanga volt rajtam, ebben sétáltam Pali elé. Az első utasítása szinte sokkolt: Kinga, akkor kérlek, vedd le a köpenyt, a bugyit, és állj ide! Hideg zuhanyként hasított belém a felismerés, hogy nekem most anyaszült meztelenül kell itt pózolnom” – vallotta be a VV-s lány, akinek nem ez volt az első fotózása. Elmondása szerint Nánási Pál pillanatok alatt feloldotta a gátlásait. „Fantasztikus volt a közös munka, és egyúttal fárasztó is, 8 órán át tartott, de megérte” – jegyezte meg Kinga, aki imádja a képeit. Egyébként VV Attila – aki időközben kibékült vele – már gratulált neki a friss Playboy-címlapjához, amelyet a Facebook-oldalán is népszerűsít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top