Sztárok

Újabb X-faktoros mentor jelentette be, hogy szakított

"Továbbra is egymás életének a részei maradunk, de mély szomorúsággal tudatjuk, hogy különválunk" – nyilatkozta az X-Faktor mentora.

Újabb X-faktor mentor jelentette be, hogy szakítottDannii Minogue, az angol X-Faktor eddigi legnépszerűbb női mentora – Kylie Minogue kishúga – közleményben tudatta rajongóival, hogy elhagyja férjét. Danni és Kris Smith modell négy évig alkotott egy párt, házasságukból egy kisfiú is született. A pár mindkét tagja a Twitteren üzente meg a nagyvilágnak, hogy szakítottak. „Nagyon szomorúvá tesz ez a hír, de el kell mondanom, hogy Kris és én különváltunk. Továbbra is részesei leszünk egymás életének, hiszen mindkettőnk számára a fiunk, Ethan a legfontosabb a világon” – írta ki a Twitter-oldalára Dannii. „Kris két hete költözött ki a közös családi házból, azóta Dannii rengeteg időt töltött együtt a szüleivel. Mivel ők csak egy sarokra laknak az énekesnőtől, bármikor átrohannak, ha segítségre van szüksége” – nyilatkozta a pár egyik ismerőse a Daily Mailnek.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top