Sztárok

Részegen verekedett a magyar X-faktoros

Részegen okozott botrányt az egyik belvárosi szórakozóhelyen az X-Faktor 26 éves énekese. Gyurcsík Tibor válogatás nélkül tett ajánlatot mindenkinek, arra szólítva fel a vendégeket, hogy orálisan elégítsék ki – írja a Blikk.

(Fotó: Gyurcsík Tibor hivatalos Facebook-oldala)

Fotó: Gyurcsík Tibor hivatalos

Facebook-oldala

Az egyik nő barátja azonban megunta az X-faktoros minősíthetetlen viselkedését, és behúzott egyet az énekesnek, aki erre visszaütött. „Nagyon be volt rúgva, azt sem tudta merre van a jobbra. Nagy volt a tömeg (…) válogatás nélkül feltette a kérdést, hogy »leszo…k-e«” – mesélte a bulvárlapnak az egyik szemtanú, aki később arra lett figyelmes, hogy Tibor már a bárpultnál verekszik egy fiatalemberrel, mert kikezdett a barátnőjével. A tehetségkutatóban elsőként kiesett dunaszerdahelyi énekes – aki már bánja a botrányos viselkedését – azzal magyarázza a túlzott mértékű italozást, hogy első önálló klipjének elkészültét ünnepelte a barátaival. „Valóban megtörtént a dolog. Berágott rám valaki, mert flörtöltem a barátnőjével. Egyszer csak éreztem az ütést, és bár nem vagyok kötekedő típus, visszaütöttem. (…) Nagyon sajnálom, ha valakit megbántottam, nem akartam bunkó lenni” – jelentette ki az énekes, akit az X-Faktor alatt egy szexőrült lány zaklatott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top