Sztárok

Damu-ügy: megszólalt Palácsik Tímea

Az elítélt színész volt barátnője még most is pszichológushoz jár a történtek miatt. A megvert és megerőszakolt ex állítja, nem akarta börtönbe juttatni egykori szerelmét – írja a Blikk.

Damu-ügy: megszólalt Palácsik TímeaPalácsik Tímea nagyon sajnálja, hogy a színész ilyen súlyos büntetést kapott. „Nem örülök az ítéletnek, sajnálom, hogy egy olyan ember, akit ennyire szerettem, hosszú évekre börtönbe kerül, de mindenkinek vállalnia kell a tettei következményét” – jelentette ki Damu exe a Frizbi felvételén. Tímeát nagyon megviselte a több mint másfél éves kálvária, olykor fenyegetéseket is kapott, elmondása szerint még egyszer nem csinálná végig. A párkapcsolat során a Damutól elszenvedett sérelmek miatt pedig még mindig pszichológushoz jár, és gyógyszereken él. Állítja, a volt kedvese attól dühödött be, hogy új barátja lett (egy autós cég vezérigazgatója), emiatt robbant ki a vita az ominózus napon, amikor csupán azért ment fel a jelenleg pszichiátrián kezelt Damuhoz, hogy visszakérje tőle a pénzét. Tímea már most attól retteg, mi lesz vele, ha a színész kiszabadul. Mindenesetre képtelen megbocsátani, hogy a kapcsolatuk ideje alatt egy olyan ember ütötte-vágta, akit ő nagyon szeretett. „Én szerettem őt, ő pedig így hálálta meg” – mondta a volt menyasszony Hajdú Péter műsorában. A Blikk értesülései szerint Damu Rolandnak április 26-án reggel kell bevonulnia a börtönbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top