Sztárok

Palácsik nem tudta megverni Damut

Ezúttal Palácsik Tímea adott interjút Hajdúnak, ám a Frizbi "Damu-kiadását" többen nézték, mint az áldozatot. Ismét a Csillag Születik lett a hét legnézettebb műsora, míg a Titanic beszorult a Napló mögé. Ezt néztük a hétvégén.

Palácsik nem tudta megverni DamutCharlie Sheen még mindig érdekes

Mi a SHR?
Nézettségmérésnél használt kifejezés. SHR, azaz share, arányt jelent. Értéke azt fejezi ki, hogy az éppen televíziózó nézők mekkora része figyeli a vizsgált műsort.

Nem hozott meglepetést a pénteki nézettségi verseny. Barátok közt, Fókusz, a Széf és Jóban Rosszban volt az első négy helyezett a teljes lakosság körében. A nap két főszereplője ismét a Megasztár és a Miami helyszínelők volt. A TV2 tehetségkutatója 1 millió 10 ezer, míg az amerikai zsaruk 1 millió 1 ezer embert érdekelt. A hirdetők számára fontos 18–49-es korosztálynál azonban az RTL-en vetített krimi megverte a Megasztárt. Nem érdekelte viszont az embereket sem a Tények, sem az RTL Híradó, mindkét híradás nézettsége egymillió alá esett pénteken. Az ATV az Egyenes beszéddel ért el 5,8%-os SHR-t, míg a Viasat3-nak a Két pasi meg egy kicsi 23 872. ismétlése volt a legnézettebb műsora. 

 

Palácsik nem tudta megverni DamutMég mindig a Csillag Születik tarol
A Csillag Születik semmit nem veszített nézettségéből, pedig már a középdöntőnél járunk, kiestek az önjelölt hamis énekesek és a fájdalmasan tehetségtelen parodisták. A zsűri döntésére 1 millió 925 ezer néző volt kíváncsi, így ismét messze a legnézettebb műsor volt a héten. A 19:37-kor kezdődő Államfőnök című vígjátékot 397 ezren nézték a TV2-n, az m1 fél nyolcas Híradóját pedig 675 ezren választották. Így továbbra sem akad kihívója az RTL-es tehetségkutatónak. A Viasat3 legnézettebb műsora szombaton a Végső állomás 2. része volt, vagyis 259 ezren voltak kíváncsiak arra, hogyan próbálja meg a halál a leghülyébb módon kinyírni a fiatalokat.

Palácsik nem tudta megverni DamutPalácsik kontra Damu
Vasárnap ismét a Napló lett a legnézettebb műsor, a teljes lakosság körében 1 millió 291 ezer nézővel, míg az RTL-en a Titanic ment, amit 1 millió 97 ezer néző választott. A női tévézők körében azonban a Naplót a Holiday, majd a Tények követte, és csak negyedik lett a Titanic. A hirdetők számára fontos 18–49-es csoportban viszont diadalmaskodott a kölyökképű DiCaprio és a 100 éve elsüllyedő Titanic. Mivel a tények makacs dolgok, ezért ismét kitérünk a Palácsik Tímeával erősítő Frizbire, és a Grespik-féle Heti Hetesre. Hajdú Péter műsora 22:39-kor kezdődött, és 677 ezer ember választotta, míg a Heti Hetes 22:53-kor indult, és 597 ezer nézőt könyvelhetett el. Hajdú Péter és Palácsik Tímea beszélgetésére egyébként kevesebben voltak kíváncsiak, mint Damu március 25-én adott vallomására. Az ítélet utáni első interjút 955 ezer néző választotta március végén.
A Viasat3 legnézettebb műsora a Miami helyszínelők volt – már magunk sem tudjuk, hány csatornán megy ez a sorozat –, míg az ATV a kora esti Híradóval ért el 230 ezer nézőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top