Sztárok

Azonnali műtét vár VV Attilára

Plasztikai beavatkozás vár a VV győztesére, mert már nem kap levegőt. Az elfoglaltságai miatt azonban kénytelen halogatni az orrműtétet, amelytől azt sem bánja, ha eltorzul az arca – írja a Blikk.

Kockán forog VV Attila egészségeÚgy tűnik, elmarad VV Attila áprilisra tervezett orrplasztikája. Bár évek óta vár erre a beavatkozásra, mint mondja, jelenleg képtelen két hetet kiszakítani az életéből. Állítja, nem szépészeti okokból akar kés alá feküdni, mint például VV Vera, hanem egészségügyi problémáit akarja megoldani a műtéttel. „Van egy elég erős orrcsont-deformációm, de a fő probléma, hogy emiatt évek óta nagyon nehezen viszek levegőt. Az egyik orrlyukamon gyakorlatilag nem tudok lélegezni” – árulta el a Kingával nemrég szakító VV-győztes. Attól azonban nem tart, hogy elrontják a műtétet, és elcsúful az arca. „Esztétikailag már nem lehet az orromon rontani, most is torz, egyáltalán nem lesz feltűnő a változás” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top