Sztárok

A legcukibb kép Victoria Beckham egyéves lányáról

A világ legtündéribb celebcsemetéje Harper Seven Beckham, aki nyáron lesz egyéves. A kislányról nyűgös, sírós fotót még soha senki nem látott róla.

Pedig a divatikon Victoria nem rejtegeti tündéri lányát! A cuki baba utazik édesanyjával Londonba, Párizsba, most pedig éppen Tokióba. Harper jól viseli a többórás repülőutat, persze édesanyján kívül két dadus is lesi minden kívánságát. De a repülőtéren is szemrebbenés nélkül viseli a vakuk vakító fényét. Victoria csütörtökön igazi hercegnőnek öltöztette a kislányt. Harper egyszerű kis szandált, flitteres hercegnőruhát és kis hajráfot kapott.
Néhány internetező azonban nem érti, hogy miért nem kezdett még el járni Beckhamné 10 hónapos lánya. „Az én gyerekem már nyolc hónaposan totyogott. Beckhamék pedig még mindig kézben vagy babakocsiban cipelik a gyereket. Adjanak picit több szabadságot a babának, tanuljon meg járni” – írta egy fórumozó a Daily Mail internetes oldalon. A babák többsége azonban egyéves korban kezd járni, így nyugodtan lehet hagyni ezt a kislányt még a szülei karjaiban. És egyébként sem tudjuk, hogyan kúszik a csöppség otthon, a Beckham-rezidencián.

A legcukibb kép Victoria Beckham egyéves lányáról
A legcukibb kép Victoria Beckham egyéves lányáról

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top