Sztárok

Keményen kiosztották Cristofelt az RTL-esek

Érthető módon a Való Világ minden szereplőjének megvan a véleménye arról, hogy Cristofel megverte VV Veronikát, majd ezt részletesen el is mesélte. Az egykori játékosok őszintén elmondták, mit gondolnak a 19 éves fiúról.

Keményen kiosztották Cristofelt az RTL-esekMindenki számára elfogadhatatlan, amit Cristofel tett! A fiú ráadásul a Fókusznak érzelemmentesen mesélte el, hogyan verte meg Veronikát.

„Utána én fogtam az ajtót, és puff, bezártam, majd megpofoztam. Ledobtam az ágyra, fogtam a haját, és így húztam le a csempéig, majd megfogtam a torkát, és felvittem a plafonig. Igen, megcsináltam! Nem ütöttem meg ököllel, csak adtam neki egy pofont. Mondtam, hogy ne hívjon senkit, hogy engem megveressen vagy valami, mert kinyírom! Velem ne szórakozzon!
Megint megpofoztam és többször is leköptem” – mondta Cristofel a Fókusznak úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az, amit tett!

Veronika beperelte a fiút, és egykori játékostársai is azt tanácsolják neki, hogy messziről kerülje el a férfit, akit a nőverésével haknizott a Frizbiben. „Ledöbbentett ez a hír. Borzasztó” – ecsetelte Sehi. „Egy nő akármit is mond, egy férfi nem ütheti meg. Nem szabad” – ezt már VV Dya mondta a Fókusznak az üggyel kapcsolatban. Ettől konkrétabban fogalmazott a VV-győztes Attila: „Aki így kezeli a konfliktusait, az intelligenciában nincs teljesen a topon” – szögezte le Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top