Sztárok

Durva vita: tartozásba keveredett VV Sehi

Százezrekkel és a kiskutyájával tartozik a VV-s lánynak az egykori olasz kedvese. Seherezádé hiába szeretné, ha már véget érne a kettőjük között kialakult cirkusz, képtelen megegyezni az exével – írja a Blikk.

Bedurvult VV Sehi exeVV Sehi még mindig nem tudta lezárni a kapcsolatát az olasz Claudióval, aki a valóságshow alatt dobta ki őt. A Való Világ szenvedélyes nője – akinek azóta már van egy új kedvese – amikor kijött a villából, egyből felvette a kapcsolatot exével, hogy a kiskutyáját és személyes tárgyait visszakaphassa tőle. Sőt VV Attilával tervbe is vette, hogy együtt utaznak Rómába pontot tenni a kapcsolatuk végére. VV Sehiék viszonya azonban oly annyira eldurvult, hogy mindennaposak a balhék közöttük, és a lány még abban sem biztos, hogy látja-e még valaha a kiskutyáját. Állítja, Claudio fel sem veszi a telefont, miközben az eb mellett több mint ezer euró kölcsönnel is tartozik neki. „Egyszerűen nem tudok vele zöld ágra vergődni, egyik pillanatban képes vagyok vele normálisan beszélgetni, a másikban már fel sem veszi nekem a telefont. Félek, ha odamegyünk hozzá Olaszországba, hatalmas vitába torkollik ez az egész” – panaszkodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top