Sztárok

VV Cristofel újabb elképesztő kijelentése

Békülne a kubai macsó, hogy elsimítsa a bántalmazási ügyét volt barátnőjével, és felfüggesszék az ellene folyó rendőrségi eljárást. A megvert Veronika azonban hajthatatlan – írja a Blikk.

VV Cristofel nem kér a rendőrségbőlBékítőtestület előtt kérne bocsánatot Cristofel volt kedvesétől, Veronikától, amiért a rendőrség gyanúja szerint bántalmazta, sőt fogva is tartotta egy rövid ideig. A kubai csődör szeretné kikerülni a nyomozást és a bíróságot, ezért az úgynevezett mediátori testület előtt engesztelné ki a megvert exét. „Mediátor segítségével próbálunk békülni Veronikával. (…) Ha mellőzhetnénk a rendőrséget, ő is jobban járna és én is” – állítja az exét megfenyegető, egykori villalakó, aki akár 5 év börtönt is kaphat. Volt kedvese azonban hallani sem akar erről. „Már többször is megkértem arra, hogy engem többé ne keressen. Nem vagyok rá kíváncsi” – jelentette ki a lány, akinek az ügyvédje szerint részletes beismerő vallomás kellene a békítőeljáráshoz Cristofel részéről, ám ez egyelőre hiányzik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top