Sztárok

Hajós lesz az új Fábry

A Heti hetest egy kisebb csatornára költöztetik, de Hajóssal a hírek szerint tervei vannak az RTL Klubnak: talán ő lesz az új Fábry Sándor.

Hajós lesz az új FábryHajós András sem azt nem tagadja, az elmúlt években mennyire lojális volt az RTL Klubhoz, sem azt, hogy Fábry mindig is utódjaként tekintett rá. Ha ezt a kettőt összevetjük, és még a Csillag Születik-zsűrizést is hozzátesszük, hamar kiderül: a csatorna talán egy önálló show-műsort szán a műsorvezetőnek. „Nagyon tisztelem Sanyit, noha nagyon lényeges kérdésekben nagyon máshogy gondolkodunk. Példaértékű a munkabírása és az is, amit letett az asztalra. Mindig egyfajta utódnak tekintett engem bizonyos szempontból, ugyanúgy, ahogy nyilván sokan másokat is. Ilyen irányban is gondolkodunk, ilyesmi is felmerült, bár erről nem mondok többet…” – árulta el Hajós a Borsnak. A lényeges mondat után Hajós még arról is beszélt, mennyire fáj neki, hogy az RTL nem engedi, hogy elmondja, mennyit keres. „Legalább akkor megtehetem azt, amit már nagyon régen megígértem: bizonyos adatok kisatírozásával bele lehetne nézni a számlakönyvembe, a hét évvel ezelőtti számlába, meg egy mostaniba, hogy lássák, mennyi a különbség. Ne legyen már az az irreális képzete az embereknek, hogy hatszázezer meg egymillió a gázsink adásonként. Nagyon szép pénzt, egy vállalati középvezető fizetését keressük meg a Heti Hetesben, amiből leadózunk” – vallotta meg a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top