Sztárok

Schobert Norbi börtönben

Fegyintézeti fellépésre készül a Schobert házaspár, ám nem hajlandó gyilkosokkal együtt edzeni. A halálbüntetés-párti fitneszguru szerint nekik nem jár az egészségjavítás – írja a Bors.

Schobert Norbi börtönbenA kihívás napján – amelyet szerdán rendeznek – a Maglódi úti büntetés-végrehajtási intézményben Schobert Norbi és Rubint Réka ad órát, ám Norbi – a súlyproblémákkal küszködő emberek megmentője – nem hajlandó mindenkinek megadni a mozgás örömét. A fitneszgurunak – aki maga is rengeteget fogyott – komoly feltételei voltak: akik embert öltek, azokkal nem hajlandó együtt edzeni. „Szívesen megyünk, egy feltételünk azonban van: nem vagyok hajlandó egészségjavító tornát tartani annak, aki szándékosan elvette mások életét. Az ilyen alakoknak ugyanis nem jár semmi, nemhogy egészségjavítás. Szerintem még az élethez sincs joguk” – jelentette ki Norbi, aki nem titkolja, hogy a halálbüntetés mellett van. Így a Schobert házaspár fitneszórája alatt az életellenes bűnözők a cellában maradnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top