Sztárok

Teljesen átszabták VV Kinga arcát

Műtőasztalon újíttatta fel magát az egykori villalakó. VV Kinga egyszerre műttette meg a keblét és a fülét, a szájfeltöltésről azonban az utolsó pillanatban lemondott.

Rá sem ismerni VV KingáraVV Kingának újra kés alá kellett feküdnie, mivel a korábban behelyezett mellimplantátumai miatt jó ideje fájdalmak kínozták, ezért orvosa tanácsára most kicseréltette azokat. És ha már altatják, úgy döntött, az elálló füleit is megműtteti, amelyek már gyerekkora óta zavarják. Mint a Blikknek a műtét előtt elmondta, nem fél a fájdalomtól, attól azonban tart, hogy esetleg nem ébred fel az altatásból. Az első plasztikai műtétjénél ráadásul pánikrohamot kapott, és nyugtatót kellett beadni neki. Az eredetileg négyórásra tervezett beavatkozás végül 5 és fél órán át tartott. Ugyan felmerült, hogy a műtét alatt a nyuszilány száját is feltöltik, erről a lány végül letett – írja a Bors. A mellimplantátumait hasonló méretűre, de más formájúra cserélték ki. A VV cselszövőjének – aki mostanság Ördög Nóri öccsével randizgatott – az elkövetkező 6 hétben egy speciális fülpántban kell aludni, hogy a füle hamarabb meggyógyuljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top