Sztárok

Feljelentették Anettkát

Mostohalánya szerint hamis végrendelettel örökölt az egykori tévés, ezért rendőrségi feljelentést tett csalás és okirat-hamisítás miatt – írja a Blikk.

Feljelentették AnettkátAnettka mostohalánya, Eperke még fiatalkorú volt, amikor a hagyatéki eljárás kezdődött, ezért édesanyja a törvényes képviselőjeként indította el a pert, amelyben megtámadta a végrendeletben foglaltakat. Eperke ugyanis vitatja apja végrendeletének a valódiságát, s továbbra is igényt tart édesapja lakására, autójára és ingóságaira, amelyek összesített értéke 18 millió 913 ezer forint. Bár jogerős ítélet született április végén, ez mégsem jelenti azt, hogy vége lenne az ügynek. Halála előtt Anettka füle hallatára mondta édesapám, hogy a lakása majd az enyém lesz. Napi kapcsolatban voltam szüleimmel, ezért biztosan állítom, hogy a végrendeletben leírtak nem igazak” – jelentette ki a lány, aki a rendőrségen feljelentést tett – okirat-hamisítás és csalás alapos gyanúja miatt – azok ellen, akik szerinte próbálják megfosztani jussától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top