Sztárok

Muri Enikő újra szerelmes?

Az X-Faktor felfedezettje, Muri Enikő elismerte, közel került lelkileg darabbeli partneréhez, Nagy Sándorhoz, de azt állítja, kapcsolatuk mindössze baráti egymásra hangolódás.

Muri Enikő újra szerelmes?Muri Enikő januárban focista barátjával, nemrég pedig kollégájával, Posta Victorral esett túl egy szakításon, színházi körökben viszont máris azt találgatják,  hogy milyen viszony alakul ki közte és a sármos színész, Nagy Sándor között, írja a Story magazin. Bár Enikő azt állítja, kettőjük kapcsolata baráti, azt a színész is elismerte a próbák során, hogy az X-Faktor sztárja zavarba jött az első csókjeleneteknél. A híresztelések szerint nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is közel került egymáshoz a pár, Muri Enikő pedig bevallotta, nagyon egymásra hangolódtak, olyan, mintha ezer éve ismernék egymást. De azt is hozzátette, kapcsolatuk nem több barátságnál, mindössze lelkileg kerültek közel egymáshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top