Sztárok

Mindenkit megdöbbentett VV Sehi

Ismét egymásra talált a VV szenvedélyes nője és az olasz fiúja. Az egykori villalakó tiszta lappal akarja újrakezdeni a kapcsolatát az exével, aki hónapokon át alázta – írja a Bors.

Mindenkit megdöbbentett VV SehiNem várt fordulat történt VV Sehi életében: kibékült az olasz barátjával, aki a képernyőn keresztül dobta. Seherezádénak Claudio volt az első szerelme, talán ezzel magyarázható, hogy ismét egymás karjaiban kötöttek ki annak ellenére, hogy válogatott szitkokat szórtak egymásra az elmúlt hónapokban. „Megpróbáljuk újra együtt, megér egy második esélyt, így érzek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő” – árulta el az egykori villalakó, aki mostanáig egy idősebb férfi oldalán feszített. Mint mondja, bár volt bőven veszekedés közöttük, mégis rengeteg szép emlék köti össze őket, a rosszról pedig többet nem beszélnek. „Tiszta lappal indulunk a közös jövőnknek. Hogy ez itthon vagy Olaszországban lesz-e, még nem tudjuk” – tette hozzá a VV-hős, aki immár DJ Sehi néven fut.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top