Sztárok

7 kilót fogyott 3 hét alatt Tom Cruise – fotó

Tom Cruise nemcsak lelkileg, de fizikailag sem viseli jól, hogy újra szingli lett. Három hét alatt eddig 7 kilót fogyott.

„Sokat idegeskedik és emészti magát” – árulta el Tom Cruise egyik ismerőse. A brit Daily Mail magazin szerint a színész 7 kilót fogyott. Július 10-én, amikor Katie Holmes bejelentette, hogy elhagyja a színészt, Tom egészségesnek tűnt. A július 28-án készült fotón viszont beesett az arca, és láthatóan legalább 7 kilóval lett kevesebb. „Megviseli a válás, és úgy érzi, bizonytalan a jövője. A barátai és a családja arra kérték, hogy tartson egy kis szünetet, ne dolgozzon annyit, de hajthatatlan… A ruhái már csak lógnak rajta, nem eszik, és úgy hajtja magát, mint valami kommandós” – mondta egy névtelen forrás a Grazia magazinnak. 
Cruise még jobban összetört, amikor megtudta, hogy rendező barátja, Tony Scott öngyilkos lett vasárnap délután. Ráadásul kedden délután New York bírósága hivatalosan is felbontotta a házasságát.

7 kilót fogyott 3 hét alatt Tom Cruise - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top